Kurtlar Vadisi Pusu Günü Başkentte Hayat Durdu

Posted by edacikk | Posted in , , , , , | Posted on 03:39

0

Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinin yeni sezonun ilk bölümünde Başkent'te hayat durdu. Dizinin oynadığı saatlerde yollar boşalırken kahvehaneler ve restorant sahipleri, adeta sinek avladı.

Uzun bir aradan sonra yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana gelen 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisi Başkent Ankara'da hayatı adeta durdurdu.

Dizinin yeni bölümünden önce ekrana gelen 'özet' kısmından itibaren sokaklar boşalmaya başladı. Trafiğin yoğun olduğu caddelerde araçların sayısının azalması dikkatlerden kaçmadı. Kurtlar Vadisi Pusu ,Dizinin yeni sezona merhaba dediği ilk bölümünde Başkent'teki kahvehane ve restoran sahipleri, adeta sinek avladı.
Perşembe geceleri 'Kurtlar Vadisi' saatinde müşteri bulamamaktan yakınan kahvehane sahipleri, daha önceki dönemlerde de aynı durumla karşı karşıya kaldıklarını belirtti. KVPusu Başkent'teki birçok kahvehane dizinin oynadığı saatlerde kapanırken Keçiören'deki bir kahvehane sahibi, her perşembe gecesi müşteri bulamadıklarını belirterek herkesin Kurtlar Vadisi dizisini izlemek için evlerine kapandığını söyledi. Kahvehane sahibi, müşteri toplamak için promosyon yaparak çayları bedava dağıttıklarını ancak bunun da bir işe yaramadığını ifade ederek durumdan yakındı. Kurtuluş'taki bir restorant sahibi ise, perşembe gecesinin gelmesini istemediğini, dizinin oynadığı saatlerde hiç müşteri olmadığını belirtti. Restorant sahibi dizinin olmadığı günlerde ise müşterilerin çok fazla olduğunu ve zaman zaman siparişleri yetiştirimediklerini söyledi

Comments (0)

Yorum Gönder