Polat'a özel koltuk

Posted by edacikk | Posted in , , , , , | Posted on 11:04

0



Kurtlar Vadisi dizisinde kısa süre sonra bir koltuk göreceğiz. İsmi Banzai ve Japonca'da "Çok yaşa" anlamında.


7’den 70’e hemen her yaş grubundan milyonlarca insanı ekrana bağlayan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin dekorları için çok titiz bir çalışma yürütülüyor. Yakında Polat Alemdar'ı çok özel bir teknolojik koltukta göreceğiz.
Dizideki mekanların büro malzemelerini temin eden İstanbul ve Trakya Bölgesi Bürosit ve Kenzel Genel Distribütörü Tam Ofis, ürünlerin Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin önemli bir tedarikçisi durumunda. Televizyon Gazetesi’nin sorularını yanıtlayan Ersin Evinç, dizinin müdavimleri için bazı tüyolar veriyor.
Evinç’in anlattıklarına göre dizinin ilerleyen bölümlerinde önemli sahneler var ve çeşitli nedenlerle tahrip olacak olan mekanlar yeni tasarım mobilyalarla ve büro ekipmanları ile değiştirilecek.


İŞTE POLAT ALEMDAR’IN ÖZEL KOLTUĞU
Dizinin kahramanı Necati Şaşmaz’ın canlandırdığı Polat Alemdar için çok özel bir koltuk hazırlandı.. İnsanın kemik yapısına göre her tarafı oynayabilen bir koltuk bu. İsmi Banzai ve Japonca’da ’Çok Yaşa’ anlamına geliyor. Polat Alemdar’ın bir kaç bölüm sonra bu özel koltuğa oturacak.


POLAT ALEMDAR’A TEKNOLOJİ OFİSİ
Polat Alemdar, Banzai isimli koltuğu kendisi için oluşturulacak yeni teknoloji odasında kullanacak. Peki bu oda ne işe yarayacak?
Dizinin müdavimleri bu sorunun yanıtı için biraz beklemek zorunda. Dizinin yeni bölümlerinde dekorların biraz daha modernleştiği gözlenebilir, özellikle koltukların farklı tarzları izleyicinin dikkatinden kaçmayacak.


İSKENDER’İN KOLTUĞU MEŞHUR OLDU
Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin müdavimlerinin unutamadığı sahnelerden birisi de İskender Büyük’ün geçen sezon son 2 bölümde Polat Alemdar’ı mekanına getirttiği sahneydi. O sahnede İskender Büyük’ün oturduğu koltuk bir hayli meşhur olmuş.
Tam Ofis’in ortaklarından Ersin Evinç, "O koltuğun ismi artık İskender Büyük koltuğu oldu ve bizi arayanlar o koltuktan almak istiyorlar" diyor.

Comments (0)

Yorum Gönder