Türk Sinemasi Bu Yaz Atakta

Posted by edacikk | Posted in , , , , | Posted on 11:06

0

Yekta Kopan'ın sunduğu NTV'deki Gece Gündüz programında bu yıl Türk sinemasında halen çekimleri süren veya biten sinema filmleri ve vizyon tarihleriyle ilgili bilgiler verildi.

Son yıllarda atağa geçen Türk sinemasının birbirinden farklı onlarca filmi sonbaharla birlikte görücüye çıkmaya başlayacak.

Bazı filmlerin vizyon tarihinin çakışması da gişedeki rekabeti beraberinde getirecek.

İşte o filmlerden bazıları:



-Çağan Irmak'ın, anne oğul ilişkisini anlattığı Karanlıktakiler, 2 Ekim'de vizyona girecek.

-Kurtlar Vadisi Pusu dizisinden 'Büyük İskender' karakterinin hikayesini anlatan Kurtlar Vadisi Gladio, 20 Kasım'da vizyonda olacak.

-Cem Yılmaz'ın Yahşi Batı filmi 8 Ocak tarihinde vizyona girerek yeni yılın ilk günlerine de damgasını vuracak.

-Şahan Gökbakar'ın gişe rekorları kıran Recep İvedik filminin 3. versiyonu da 12 Şubat'ta vizyona girecek.

-Başrollerinde Serhat Tutumluer ve Berrak Tüzünataç'ın oynadığı Zeki Demirkubuz'un Kıskanmak filmi, 6 Kasım'da gösterime çıkacak.

-Çekimleri devam eden Okan Bayülgen'in başrolünde oynadığı Kanal-i-zasyon filminde çok sayıda oyuncu rol alıyor. Film, 23 Ekim'de vizyonda olacak.

-Nurgül Yeşilçay'ın başrolünde oynayacağı Yedi Kocalı Hürmüz ve Yılmaz Erdoğan'ın filmi Neşeli Hayat'ın vizyon tarihleri ise aynı güne denk geliyor. İki filmin de 27 Kasım'da vizyona girmesi bekleniyor.

-Kurtlar Vadisi Pusu'daki 'Muro' karakteriyle tanınan Mustafa Üstündağ ve Levent Üzümcü'nün rol aldıkları Abimm 4 Aralık'ta vizyona girecek.

-Emre Altuğ ve Zeynep Beşerler'in rol aldığı ve Uğur Yağcıoğlu'nun yazıp yönettiği Sizi Seviyorum filmi 18 Eylül'de vizyona girecek.

-Cemal Şan imzalı Sonsuz ve Egemen Ertürk imzalı Çıngıraklı Top filmleri de 'Sizi Seviyorum' ile aynı gün vizyona girmesi bekleniyor.

Comments (0)

Yorum Gönder