Kurtlar Vadisi Gladio Oyuncular Bahar Feyzan

Posted by edacikk | Posted in , , , | Posted on 03:00

0

Reklammatik'e üye ol, sen de kazan! | SüperTeklif'e üye ol, sen de kazan!
 Resim
Bahar Feyzan Liseyi İngilizce Makine Teknik üzerine okudu. Ekonomi Mezunu, New York’da ekonomi üzerine lisans yaptı.

Muhabirlik ile meslek hayatına başladı ve iş dünyasında önemli ropörtajlara imza attı.
İlk olarak Cnbc-e’de medyaya adım attı. Daha sonra Habertürk’e geçti ve orada 2 yıl çalıştı. Meslek hayatına muhabirlik ile başladı ve iş dünyasında önemli ropörtajlara imza attı. Türkiye onu Brad Pitt ile yaptığı ropörtajla tanıdı. NTV’nin New York temsilciliğini görevini yaptı ve New York’da Fox5’de staj yaptı. Daha sonra NTV’ye geri dönerek öğlen kuşağında ekonomi üzerine programlar ve ropörtajlar yaptı. Sunduğu Star Ana Haber bültenleriyle fark yaratan Bahar Feyzan, 2006 yılında Beykent Üniversitesi İletişim Ödüllerinde “En İyi Kadın Ana Haber Spikeri” seçildi.

Volkswagen Polo Ladies Cup'ta yarışıyor.
14 yaşından beri araba kullanıyor, ilk ehliyetini ve arabasını 18 yaşında aldı. Formula 1 yarışlarını sürekli takip ediyor. Lise eğitiminde aldığı Makine Teknik eğitimininde katkısıyla, arabaları teknik açıdan çok iyi tanıyor. Erkeklerden daha iyi araba kullandığını söylüyor. Pistlerde hızlı ama yollarda agresif bir sürüşü yok.


Önümde duran afişte Musa Uzunlar, Tuğrul Çetiner, Ayfer Dönmez, Sinan Pekinton, Sezai Aydın, Köksal Engür, Ali Başar, Işılay Ertuna, Hasan Şahintürk ve Erol Ozan Ayhan’ın ardından son isim olarak kendisini yazdıklarını söyledim.
Feyzan, “Pana Film’in sahipleri arkadaşım. Filmin finalinde ‘İskender’in yargılanmasına ilişkin bir haberin okunması gerekiyordu, rica ettiler. Ben de onu okudum. O sahneyi de 24’ün Moderatör Masası’nda çektiler” dedi.
Şaşmaz kardeşler de Bahar Feyzan’ın bu jestine, afişe adını yazarak karşılık verdi demek ki!

Ali Eyüboğlu-Milliyet

Comments (0)

Yorum Gönder