Kurtlar Vadisi Gladionun Galası Hüzünlü Geçti

Posted by edacikk | Posted in , , , | Posted on 09:53

0

Reklammatik'e üye ol, sen de kazan! | SüperTeklif'e üye ol, sen de kazan!


Bir Dönem Kurtlar Vadisinin Senaryosunu Yazan Gazeteci-Yazar Ömer Lütfi Metenin Vefat Ettiği Haberi Kurtlar Vadisi Gladio'nun Galasının Başlamasına 2 Saat Kala Kulislerde Duyuldu.Kurtlar Vadisinin Memati Başı Gürkan Uygun İse Haberi Gazetecilerden Öğrendi ve Tam Anlamıyla Büyük Bir Şok Yaşadı.

En Başta Pana Film Ekibi Ve Filmin Oyuncuları Olmak Üzere,Kurtlar Vadisi Gladionun Galasına Sinema Ve Televizyon Dünyasının Önemli İsimleri Katıldı.Öekimleri 21 Haziranda İstanbulda Başlayan ve Ağustos Ayının Son Günlerinde Antalyada Biten Filmi Sadullah Şentürk Yönetiyor.

İskender Büyük (Musa Uzunlar) ün Başrolünü Oynadığı Filmin Senaryosunu Raci Şaşmaz,Cüneyt Aysan ve Bahadır Özdenar Yazdı.Bu Üçlü Aynı Zamanda Kurtlar Vadisi Dizisinin de Senaryosunu Yazıyor.Kurtlar Vadisi Gladio Özen Film Dağıtımıyla 310 Kopya İle 600 Salonda Gösterime Girdi.





İskender Büyük Karakterinin Hayat Hikâyesi Ekseninde 90'lı Yılların Başından Bugüne Türkiye Yakın Tarihinin Önemli Olaylarına Işık Tutan Filmde Musa Uzunlar İle Birlikte Tuğrul Çetiner Ayfer Dönmez Sinan Pekinton Sezai Aydın Gibi Oyuncular Rol Alıyor.

Comments (0)

Yorum Gönder