Kurtlar Vadisi Gladioya Muhteşem Gala

Posted by edacikk | Posted in , , , , | Posted on 12:20

0

Reklammatik'e üye ol, sen de kazan! | SüperTeklif'e üye ol, sen de kazan!


20 Kasım'da vizyona girecek olan Kurtlar Vadisi Gladio'nun galasına ilgi çok büyüktü.

‘Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisinin efsaneleşen karekteri İskender Büyük’ün hayat hikayesi ekrseninde Türkiye yakın tarihihin önemli olaylarına ışık tutan Kurtlar Vadisi Gladio’nun galası dün akşam, Haliç Kongre Merkezi’nde yapıldı.

ÖMER LÜTFİ METE HÜZNÜ

Yapımcılığını Pana Film’in, yönetmenliğini Sadullah Şentürk'ün üstlendiği, senaryosunu Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan’ın yazdığı, 20 Kasım’da Özen Film dağıtımıyla vizyona girecek olan Kurtlar Vadisi Gladio filminin galasına ilgi çok büyüktü. Muhteşem geceye aralarında çok sayıda ünlü konuğun da yeraldığı 4 bin kişi katıldı. Gecede, vefat haberinin gelmesi üzerine gazeteci,yazar,senarist Ömer Lütfi Mete'yi kaybetmenin hüznü yaşandı.


TARTIŞMA YARATACAK OLAYLAR

Basın gösterimi önceki gün gerçekleştirilen, dün akşam galası yapılan, yarın da vizyona girecek olan Kurtlar Vadisi Gladio; bir derin devlet ajanının, yıllar boyu hizmet ettiği Gladio ile hesaplaşma hikayesi. Ve "Özal, Musul ve Kerkük'e girecek diye mi zehirlendi? Cem Ersever, Gladio’nun hangi gerçeğini öğrendiği için öldürüldü? Kim Washington'dan gelen telefonla darbe girişiminden vazgeçti? Apo suikastını kim önledi? 28 Şubat süreci bin yıl sürecekken beş yılda nasıl sona erdi?" beyazperdeye getireceği sorulardan bazıları…

“Yeni Osmanlıcılık” mesajını da Türkiye’nin gündemine taşıyacak olan film, aksiyon sahneleriyle de günlerce konuşulacak.

Comments (0)

Yorum Gönder